Vera është një stinë sa e dashur aq edhe e urryer.

 

Nëse dëgjon adhuruesit e të ftohtit, do të dëgjosh për verën si stinë në të cilën mbytesh, më e vështirë të punosh, ka mushkonja dhe bletë kudo etj. Me pak fjalë, ata e shohin gjithçka si një përpjekje të madhe.

 

Nga ana tjetër, ata që mbështesin verën priren të mendojnë se të gjitha stinët e tjera janë të kota, se jeta është e bukur vetëm nëse është e nxehtë dhe se gjithçka që përjeton në verë ka një shije më të ëmbël.

 

Ju jeni një person ekstrovert ose introvert
Introvertit i pëlqen të strehohet në mbulesën e dimrit dhe në përkëdheljen e çajit të nxehtë bimor.
Nëse ai është vetëm, aq më mirë për të!

 

Ekstrovertit i pëlqen të rrethohet me miq, njerëz për t’u takuar, evente për të marrë pjesë dhe e gjithë kjo është shumë më e këndshme ta përjetosh jashtë në lirinë që ndjen në një klimë të favorshme.

 

Ata që e duan verën dinë të përshtaten me ndryshimin e mjedisit dhe kushteve.
E bën me veshje, me qëndrim, ankesat i lë mënjanë dhe thjesht jeton në të tashmen.

Këta njerëz preferojnë të përjetojnë ndryshime, të rrezikojnë dhe më pas të përshtaten në vend që të qëndrojnë aty ku kanë filluar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.