North, vajza e madhe e Kim Kardashian dhe Kanye est me sa duket i ka të lindura raportet me famën. Përveçse i pëlqen të vishet bukur, sa herë është në makinë dhe fansat grumbullohen aty për mamin e saj, ajo përfiton për të shijuar pak vëmendje. Jo vetëm që 6-vjeçarja nuk bezdiset aspak, por e shijon këtë përvojë.

Vetë Kim ka zbuluar përmes një Story se North rrotullohet sa andej këtej-në makinë për të përshëndetur fansat. Në video tregohet se si ajo ul pak xhamin për të përshëndetur fasnat të cilët brohorasin dhe nuk humbin shansin të bëjnë foto. Epo mesa duket, qasjen ndaj famës e ka të trashëguar nga mami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *