Izraeli pretendon se goditi gjatë natës objektivat e Hamasit të vendosur në Rripin e Gazës. Sipas Forcave të Mbrojtjes së Izraelit sulmet përfshinë tunele, qendrat e komandës dhe objektet e ruajtjes së armëve.

 

Po ashtu, sulmet izraelite synuan edhe goditjen e infrastrukturës detare, duke sulmuar edhe anijet e Hamasit.

 

Më herët, Forcat e Mbrojtjes së Izraelit deklaruan se kanë goditur më shumë se 400 objektiva në të gjithë Gazën në 24 orët e para pas përfundimit të armëpushimit njëjavor me Hamasin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *