Ukraina nuk mund të përdorë armë italiane në tokën ruse, tha ministri i Jashtëm italian.

Italia nuk do të dërgojë kurrë trupa në Ukrainë dhe çfarëdo armë që i ka furnizuar Kievit nuk duhet të përdoret në tokën ruse, tha të enjten Antonio Tajani.

“Të gjitha armët që dërgohen nga Italia për në Ukrainë duhet të përdoren brenda Ukrainës”, tha Tajani në një intervistë televizive me transmetuesin publik RAI.

Nën Melonin, Italia ishte një mbështetëse e vendosur e Ukrainës, por Roma nuk zbuloi kurrë detaje të ndihmës së saj ushtarake. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *