Duke nisur nga kjo e hënë Italia ka vendosur që të heqë karantinën për personat të cilët udhëtojnë nga vendet anëtarë të Bashkimit Europian.

Në rregullin e ri përfshihet heqja e karantinës edhe pë rata që vijnë nga Britania e Madhe dhe Izraeli.

Mirëpo  në këtë listë nuk përfshihën shqiptarët, pra ata që nuk kanë lejë-qëndrimi italiane .

Të njëjtin vendim pak a shumë për shqiptarët e ka edhe Greqia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *