Qytetarët që kanë dalë në sheshin para Ministrisë së Brendshme  kanë marrë fjalën me rradhë, duke akuzuar dhe kërkuar dorëheqjen e ministrit Bledi Çuçi.

 

Por një situatë jo e mirë është shënuar. Një qytetare, teksa ka qenë duke folur, ka humbur ndjenjat.

 

Kanë qenë qytetarët, ata të cilët i kanë dhënë ndihmën e parë me ujë, deri sa ajo është përmirësuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *