Gjykata e Apelit të Tiranës ka lënë në burg ish-noteren Rezarta Koçi, e arrestuar më 5 shkurt nga policia për ‘shpërdorim të detyrës’ dhe ‘vjedhje e kryer duke shpërdoruar detyrën’.

 

Prokuroria kërkoi mbajtjen në qeli te ish-noteres, kërkesë e cila u apelua nga e pandehura, por pa sukses, pasi gjykata e apelit la në fuqi të njëjtin vendim të shkallës së parë.

 

Ajo kishte përfituar shuma të mëdha nëpërmjet falsifikimit të dokumentacionit të shitblerjes së pronave, duke kaluar paratë në llogarinë e saj.

 

Hetimet nisën pas 4 kallëzimeve, që ishin bërë nga qytetarë të ndryshëm ndaj noteres për akuzën e mashtrimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *