Procedohet penalisht ish- Drejtor i Aluiznit në Elbasan.

 

Andon Lapa, 36 vjeç,  banues në Sarandë akuzohet për  veprat penale, “Falsifikimi i vulave , i stampave ose i formularëve” dhe ” Shpërdorimi i detyrës”.

 

Në vitin 2015 ai ka dhënë leje legalizimi  për një banesë në kundërshtim me ligjin .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *