Instagrami së fundmi po punon dhe në lidhje me mesazhet duke sjellë një risi të re atë të sugjerimit të shumë profileve të ndryshme.

 

Pas hapjes së disa mesazheve, janë gjetur edhe profilet “Sugested For You” të bazuara në përmbajtjen dërgesës që pranohej.

 

Disa njërit ia kanë dërguar fotografinë e dy aktoreve, i është sugjeruar profili i aktores Kate Hudson, ndërsa njërit që e dashura ia dërgoi fotografinë e qenit, i sugjeruan profilin e një salloni për kujdes ndaj qenve.

 

Këto janë në mesin e shumë sugjerimeve, që Instagram po i teston së fundmi, ndërsa pritet të përfitojë ekonomikisht edhe prej kësaj pjese.

 

Sistemi vjen, pasi Facebook vuri reklama në Messenger, ndërsa është duke planifikuar të përfitojë materialisht edhe nga WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *