Një modele e quajtur “shumë seksi për Instagram-in” ka thënë se llogaria e saj në këtë rrjet social është bllokuar në prill, për shkak të fotografive të saj. Elle Johnson, nga Utah në SHBA, ka folur pasi është bllokuar nga rrejti social për shkak të “thyerjes së rregullave”.

 

 

 

Modelja, që shpërndan foto të zjarrta me fansat e saj, iu kthye Twitter-it për të shkruar se është bllokuar nga Instagrami.

 

 

 

 

A mendoni dhe ju se kjo modele duhet bllokuar?

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *