Një tjetër incident është shënuar në tubimin e kandidatit republikan për president Donald Trump në Arizona. Një grua me shami në kokë dhe një i ri, ka protestuar me pankarta, ndërsa Manjati mbante fjalimin e tij. Pot në momentin qe po shoqëroheshin nga forcat e sigurisë, për të dalë jashtë godinës ku mbahej tubimi, protestuesi është goditur nga një prej mbështetësve të Trump. Kjo nuk është hera e parë që protestuesit përleshen në një tubim elektoral të Trump, i cili ka mbajtur disa qëndrime radikale kundër myslimaneve dhe emigrantëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *