Anëtarit të Gjykatës Kushtetuese Përparim Kalo i ka mbaruar mandati që në 8 prill. Por Kalo është larguar përpara se të zëvendësohet.

 

Për Gjykatën Kushtetuese, kjo përkthehet në thellim të vakancave, duke e çuar ne shtatë numrin e anëtarëve.

 

Ndërkaq me mandat të përfunduar në këtë Gjykatë, në pritje për t’u zëvendësuar janë edhe kryetarja, Vitore Tusha dhe Gjyqtari Altin Binaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.