Një burrë u gjet në shoqërinë e një prostitute në rrugët e Bergamos. Kur pa që ju afruan efektivët, ai u dha atyre emrin e vëllait të tij, për t’iu shpëtuar telasheve.

 

Por pas kontrolleve, policët zbuluan gënjeshtrën e tij. Për mashtrimin ndaj policëve, burri u gjobit me 10 mijë euro.

 

Gjithashtu ai akuzohet se ka kryer veprime të pahijshme në vende publike.

 

 

Gjatë kontrolleve të policisë, u ndaluan 15 prostituta, thuajse të gjitha me orgjininë rumune dhe rreth 50 shoferë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *