Një 24-vjeçar është hedhur nga kati i tretë i Spitalit Rajonal të Elbasanit. I riu aktualisht ndodhet në gjendje të qëndrueshme.

 

Sipas informacioneve zyrtare nga spitali i Elbasanit, 24-vjeçari është paraqitur me babain e tij në spital. Ata kanë hyrë në godinën e analizava ku në mënyrë të papritur, djali është shkëputur nga i ati dhe është hedhur.

 

Babai ka treguar se djali kishte bërë një tampon në një klinikë private ku kishte rezultuar pozitiv dhe më pas ishin nisur drejt spitalit për ekzaminime të mëtejshme.

 

 

 

 

 

One thought on “I riu me COVID hidhet nga kati i tretë i spitalit

 1. TRAGJEDI,I RIU ME COVID HIDHET NGA KATI I TRETË I SPITALIT; PRAGJEGRI, RIGRIU
  ME COVID HIDHET NGA FATI RIPRETË FATI I SHTRIGANIT; AHIII, FAJTORE QEVERIA,
  VRAJE HORRE NEVËRIA; POPULLKOMBI QË HUMBI BESIMIN; RROKULLKOBI E SHKU-
  UNDI TËRBIMIN; DUKE PËSUAR DEPRESIONE PSIKIKE;KUKE STRESUAR KREKREZONE
  KRIZIKE; GJËJA NUK KA KURFARË KUJDESI,AS SHPRESË,PËR SHERIME O,MJEKIME TEK
  EPIDEMISË; PREJA NUK KA KURZJARRË,AS BESË PËR QENDRIME O HJEKRIME,SHTEK
  I VETËM, PREK SI MBETËM; O MOS TË HJEKIM AS TË PREKIM,FAMILJARË-KANDILJARË
  QË TË BEJMË TETËPLASJE, OUUUH, QË TË NGREJMË VETËVRASJE; AHIII, VETËVRESJE!!”
  TË FALA MANI,USA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *