Një i ri humbi jetën teksa ishte duke punuar.

Ngjarja ndodhi në Vlorë dhe raportohet se punëtori ishte në një kantier ndërtimi në zonën e njohur si Kalaja në Ujin e Ftohtë.

Dyshohet që i riu të jetë goditur nga skrepi, duke gjetur kështu vdekjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *