23-vjeçarja Martina Patti, e akuzuar për vrasjen e vajzës së saj 5-vjeçare Elenës, dëshmoi sot para trupës gjykuese.

 

Ajo deklaroi se kishte vrarë vajzën e saj e vetme në vendin ku u gjet kufoma dhe se nuk e kishte ndihmuar askush, sipas mediave italiane. 23 vjeçarja akuzohet për vrasje me paramendim dhe fshehjen e kufomës.

 

Martina Patti ndodhet në vëzhgim në burgun grave në Piazza Lanza në Catania: ajo është thirrur vazhdimisht në infermieri për shkak të gjendjes së rënduar psikologjike, por situata e saj është përshkruar si e qetë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *