Vetëm 36 vjeç, ish-futbollisti shqiptar Ermir Zulbeari ka ndërruar jetë.

Ai ishte nga Gradeci i Gostivarit dhe vuante nga pneumonia, ndërsa ditët e fundit ishte infektuar edhe me COVID-19.

Prej një jave ishte i sthruar në Klinikën e Shkupit. Ermir Zulbeari ishte baba i tre fëmijëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.