Komisioni I Pavarur I Kualifikimit ka konfirmuar në detyrë gjyqtarin Sokol Binaj.

Gjykatësi I njohur I krimeve te rënda kaloi procesin e vettingut pas filtrit që kaloi në tre komponente, pastërtine e figurës, atë të pasurisë dhe aspektin professional.

Sokol Binaj është pjesë e trupës së apelit tek Krimet e Rënda dhe ka shqyrtuar dosje të rëndësishme si procesi i Izet Haxhisë apo Saimir Tahirit.

Pak ditë më parë gjyqtarin Sokol Binaj kaloi edhe një incident teksa makina e bashkëshortes së tij u gjet e djegur poshtë shtëpisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.