Voltana Ademi ka reaguar ndaj ministrisë së Financave dhe Ekonomisë e cila i ka bllokuar procedurar e likuidimit me fondet e veta, mbi shërbimet dhe investimet funksionimin Bashkisë Shkodër.

 

Në arsyetimin e saj Drejtoria e Përgjithshme e Thesarit, thekson se Ademit i ka mbaruar mandati këtë të martë, në orën 16:30.

 

Ndërkohë duket se Ademi është kundër një vendimi të tillë dhe i ka dërguar një ministrisë një letër, ku kërkon tërheqjen e një qëndrimi të tillë.

 

“Ju kërkojmë të tërhiqeni sa më shpejt nga një qëndrim i tillë, duke qenë thjesht zbatues të ligjit dhe jo të orientimeve partike-politike që dëmtojnë Shkodrën dhe qytetarët e saj”.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *