Safet Bajri, një ndër emrat më të diskutuar të botës së krimit ka rifituar lirinë. Gjykata e Fierit ka vendosur lirimin e tij me kusht. Sipas vendimit të gjykatës Bajri, ka vuajtur më shumë se 2/3 e dënimit në burg dhe gjatë kohës së izolimit nuk ka pasur masa disiplinore nga drejtoria e burgjeve.

 

Prej 9 vitesh, Safet Bajri vuante dënimin e caktuar nga drejtësia belge. Ai akuzohej si drejtuesi i një bande kriminale që kontrollonte trafikun e lëndëve narkotike dhe prostitucionit në kryeqytetin belg. Ai njihet gjithashtu dhe si kreu i një prej bandave kriminale në Shkodër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *