Duka dhe Dukesha e Sussex kanë publikuar një foto të vajzës së tyre Lilibet pasi festuan ditëlindjen e saj të parë.

 

Fotografia e Lilibet, e cila festoi rastin me familjen dhe miqtë e ngushtë të Sussex-ëve në Frogmore Cottage në Windsor të shtunën, është bërë nga miku i familjes Misan.

 

Fotoja e ëmbël tregon flokët e kuqe të Lilit, të cilat i ka trashëguar nga babai Harry!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *