Forcat palestineze të Hamasit i kanë bërë thirrje Këshillit të Sigurimit të OKB-së që t’i japë fund “luftës brutale” në Rripin e Gazës.

 

Prej më shumë se dy muajsh luftë mes forcave izraelite dhe Hamas në RRipin e Gazës janë vrarë me shumë se 17 mijë palestinezë.

 

I bëjmë thirrje Këshillit të Sigurimit, komunitetit ndërkombëtar dhe të gjitha vendeve të botës që të ndalojnë këtë luftë brutale dhe të shpëtojnë Rripin e Gazës para se të jetë tepër vonë”, thuhet në deklaratën e lëshuar nga zyra e shtypit e Hamasit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *