Flori dhe Valeri morën përsipër një “mision”, të ndërtonin sistemin vaditës për misrin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

Të dy së bashku, pas disa përpjekjeve ia dolën mbanë të përmbushnin misionin e tyre.

Valeri hipi në kurrizin e Florit, ku mundi të lidh sistemin ujitës.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vizion Plus (@vizionplustv)

Më pas dyshja u kthyen sërish në fermë të lumtur me punën e realizuar. /vizionplus.tv/

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *