Startoi Studio Sport ne Vizion Plus nen  drejtimin e moderators Vilma Masha.Me nje panel analistesh  si Astrit Hafizi ,Lirim Zalla ,Alma Celaj ,Lei Kraja ,Uvil Zajmi si dhe Klevis Dalipi ku diskutuan dhe analizuan hapjen e Kampionatit Boteror Katar 2022.

 

Te pyetur nga moderatoria Vilma Masha per impresionin e ceremonies se hapjes Hafizi theksoi se ky boteror është me shume të panjohura.

 

Astrit Hafizi

Ceremonia eshte shume pak per ta vleresuar per te thene se ky kampionat boteror do te jete I jashtezakonshem.Duhet te marrim anen e medaljes per zhvillimin e boterorit ne kete periudhe.Lojtaret vijnë në momentin e tyre më të mirë dhe mund ti sërbejnë më shumë kombëtares.Nuk është cudi që të vlerësohet është zhvillimi I ndonjë Europiani në tetor-nentor.

 

Ndërkohë Lirim Zalla u shpreh se ky është futbolli parave.

 

Lirim Zalla

Në futbollë luajnë të pasurit për të varfërit më përpara ka qënë e kundërta.Nuk merret më askush me kualitetit ,ky është futboll I të pasurëve ,edhe ata që e morën kampionatin e morën sepse janë të pasur . Duke qënë futbolli I parave dhe ne do të hedhim vallen e tyre.Futbolli nuk ka lidhje me parat e sheikëve ,as me vendimet e Infantinos dhe pse është president ,futbolli I  mund të gjithë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *