Gjykata e Tiranës la në burg pa afat Shefqet Likën, nën akuzën për nxitje/ shkaktim i vetëvrasjes ndaj gruas së tij, Shahe Lika.

 

Po ashtu ai akuzohet edhe për fshehje të krimit, përmes deklarimit se vdekja e gruas së tij ishte natyrale.

 

Në sallën e gjyqit për prokurorin Elio Mazreku e gjyqtarin Gerd Hoxha, Lika mohoi përfshirjen në vetëvrasjen e gruas së tij.

 

Mbrojtja pretendon se Shefqet Lika, ka probleme mendore dhe në sallën e gjyqit kanë paraqitur dokumentacion për të provuar se gjendja e tij mendore nuk është normale.

 

Por akuza i hodhi poshtë këto pretendime pasi Lika rezulton se është përdorues i rregullt i alkolit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.