Google Play Pass është një risi e re e cila kushton 4.99 dollarë në muaj dhe premton akses në qindra aplikacione e lojëra premium pa reklama, pa blerje brenda aplikacioneve dhe pa tarifa shkarkimesh.

 

U bë kohë që Google ka testuar një abonim në pako aplikacionesh për përdoruesit e aplikacioneve premium për një tarifë mujore.

 

Google Play Pass, siç edhe pakoja quhet, premton përdoruesve akses të plotë në disa aplikacione.

 

Një përfaqësues i kompanisë konfirmoi ekzistencën e një plani të tillë por nuk dha detaje shtesë. Google Play Pass kushton 4.99 dollarë në muaj dhe premton akses në qindra aplikacione e lojëra premium pa reklama, pa blerje brenda aplikacioneve dhe pa tarifa shkarkimesh.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *