Gloria në një bisedë me Elsën dhe Valerin ka “shpërthyer” për fermerët.

Ajo shprehet se në fermë jo të gjithë bëjnë punë. Gjithashtu, Gloria thotë se po të ishin jashtë, as nuk do ua kishte hedhur sytë fermerëve.

“Unë bëj detyrat që janë detyra për t’u bërë. Ma shpifin njerëzit që janë dykrahësh. Nuk më hyjnë në vesh fare personazhet këtu. Po për kokë të vëllait nuk më hyjnë fare. Por, shkoni more se jashtë s’do ju kisha hedhur as sytë. Merrem me lloqet e këtyre. Kush më respekton ia kthej dyfish, kush nuk më respekton të kthehet nga ka ardhur”, thotë Gloria.  /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *