Gledisi është duke hasur vështirësi gjatë qëndrimit të tij në “Fermën VIP”.

Teksa po bisedonte me Xhesikën ai është shprehur se e dinte më të lehtë qëndrimin në fermë, por në fakt nuk është e tillë.

Nëpërmjet shakave, Xhesika e ka mbështetur atë dhe i ka thënë që të jetë vetvetja dhe çdo gjë do të shkojë mirë.

Pjesë nga biseda:

Gledisi: E dija më të lehtë.

Xhesika: Çfarë? Çfarë dije më të lehtë?

Gledisi: Sfidën këtu brenda.

Xhesika: Ji vetja o Buçko.

Gledisi: Po vetvetja jam unë. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *