Subscribe

Gledisi është zgjedhur kryefermer për herë të parë dhe do të qëndrojë tek shtëpia e të privilegjuarve, ku si shoqëruesen e tij zgjodhi Xhesikën.

Dyshja po shijon privilegjet e shtëpisë, ku kanë qëndruar gjatë gjithë natës zgjuar dhe më pas janë futur së bashku në vaskë.

Këngëtarja këtë e ka quajtur një fillim të mbarë jave dhe se do ta shijojë çdo moment.

“Ky ishte një fillim jave i mbarë. Domethënë ne nuk do të bëjmë asnjë punë? Ne vetëm do të jetojmë”, është shprehur Xhesika. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *