Gjykata e Tiranës ka rikthyer në fuqi masën e pezullimit nga detyra për ish-numrin 2 të OFL-së, Artan Shkëmbin. Ky i fundit akuzohet për korrupsion dhe nxjerrje të sekretit hetimor.

 

Dyshimet janë që ai të ketë dekonspiruar të dhëna për një grup kriminal që ishte nën hetim nga autoritetet gjermane. Artan Shkëmbi mendohet të ketë përdorur një telefon që ka patur platformën “EncroChat”.

 

Një vit më parë autoritetet gjermane i dërguan letërporosi SPAK, dhe kërkuan nisjen e hetimeve për Artan Shkëmbin, me Prokurorinë e Posaçme që nisi hetimet për “korrupsion” dhe “nxjerrje të sekretit hetimor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *