Gjergj Prevazi emërohet drejtor i Teatrit Eksperimental “Kujtim Spahivogli”

 

Vendimi eshte zbardhur pas berjes publike te vendimeve te marra nga Keshilli i Ministrave kete te merkure.

 

Ne liste per kete pozicion ishin edhe Ema Andrea, Genc Fuga, Ledion Zoi dhe Indrit Çobani.

 

Po ashtu qeveria ka vendosur edhe Hapjen e Misionit Diplomatik “Ambasadë” të Republikës së Shqipërisë në kryeqytetin e Ukrainës, Kiev.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *