Subscribe

Edhe një javë i ndan talentet e “Gjeniut të vogël” nga finalja e madhe, ndaj këtë rrugëtim të bukur fëmijët po e mbyllin me plot emocione dhe si një buqetë kujtimesh në rrugëtimin e tyre të muzikës.

 

Kjo e martë solli sërish një mbrëmje magjike në ekranin e Vizion Plus.

 

Juria, e cila i ka ndjekur që në fillim të këtij edicioni të tetë, e ndjen akoma dhe më shumë peshën e kësaj gare dhe marrjen e një vendimi përfundimtar.

 

Mbrëmja startoi me interpretimet e 14 fëmijëve, të cilët konkurruan përballë njeri-tjetrit, e më pas sipas votave të jurisë kaloi në sfidë dyshja e vajzave Sajana, Erina.

 

Përballje, e cila i ndërpreu mundësinë për të vijuar garën Sajanës.

 

E marta e ardhshme rezervon një finale të vërtet artistësh me shumë surpriza, në orën 21:00, vetëm në ekranin e Vizion Plus.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.