Gjendet një anije e ibraktisur në Shëngjin.

Mjeti ujor është gjendet nga policia kufitare në zonën e Patokut.

Në orën  20:10 është sjell në portin e Shëngjinit. Bëhet fjalë për një Velierë, tip antike me flamur slloven me emer TAI-PAN .

Në bord nuk është gjetur asnjë person dhe asnjë dokument.

Ende nuk ka të dhëna se cfarë ka ndodhur realisht me këtë veliere që kishte flamur slloven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *