Tre gazetarë që ndiqnin kombëtaren italiane të futbollit në këtë rrugëtim të bukur në Europë 2020 kane rezultuar pozitiv me Covid 19 duke shkaktuar shqetësim tek përfaqësuesja e Mancinit.

Përfaqësueset e medias (RAI) u kthyen bashkë me ekipin nga gjysmëfinalja kundër Spanjës dhe pas tamponeve të kryer në qëndrën stërvitpre ne Converciano, ata rezultuan të ishin prekur me Covid.

 

Megjithatë tek Azzurët ka një lloj sigurie për faktin se lojtarët kanë marrë të dyja dozat e vaksinës dhe për më teper kontaktet edhe me përfaqësuesit e medias janë të pakta, vetëm në pjesën e konferencave.

 

Megjithatë tani për tani, Italia do blindohet, stërvitjet do bëhen me dyer të mbyllura dhe ambjentet e qëndres stërvitore janë higjenizuar.

 

Pak muaj më parë, në 31 mars, gjatë grumbullimit të kombëtares italiane, rezultuan pozitiv 7 lojtarë dhe disa anëtarë të stafi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.