Subscribe

Sektori i Burimeve Njerëzore i ka dërguar kryeprokurores së përkohëshme Arta Marku realcionin mbi dy kandidaturat për KLP pas shkarkimit të anëtarit Gentian Osmani.

 

Në relacionin e depozituar, Sektori i Burimeve Njerëzore pas verifikimeve të bëra thekson se dy prokurorët aplikantë Vladimir Mara dhe Esmeralda Keshi I plotësojnë kushtet për të kandiduar për anëtarë të Këshillit të Lartë të Prokurorisë.

 

Prokurori Gentian Osmani, ish-anëtari I KLP, u shkarkua nga Kolegji I Posaçëm I Apelimit pasi rezultoi me probleme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *