Karikimi i celularit gjatë natës është pjesë e rutinës për secilin nga ne.

 

Të gjithë përdoruesit e celularëve mendojnë se është mënyra më e mirë për të realizuar me sukses këtë proces, pasi ditën është e vështirë që ta lësh për një kohë të gjatë pa përdorur telefonin.

 

Por a e keni menduar ndonjëherë rrezikun që mund të sjellë një fakt i tillë?!

 

Duhet që të bëni kujdes me këtë fakt pasi duke qëndruar për një kohë të gjatë në prizë, telefoni juaj rrit rrezikun e zjarrit.

 

Një tjetër element i dëmshëm për telefonin tuaj është dhe fakti se mund të prishet më shpejt bateria e tij.

 

Pra, nëse doni të shijoni telefonin tuaj për një kohë të gjatë, rekomandohet të mos karikohet gjatë natës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *