Ditën e enjte të javës tjetër do të zhvillohet seanca parlamentare e kuvendit të Shqiperisë.

 

Në kuadër të situatës së koronavirusit do të merren dhe masat e nevojshme mbrojtëse për deputetët.

 

Në hyrje të sallës ata do te bëjne matjen e temperaturës nga personeli mjekësor si dhe do të pajisen me maska e doreza.

Edhe punonjesit e gardës do të jetë me numër të reduktur dhe të pajisur me masa mbrojtëse.

 

Deputetët do te jene te ulur ne distanca te largeta nga njeri tjetri, duke shfrytezuar edhe ambientet e tjera te salle, sic jane llozhat dhe vendet ku qendrojne gazetaret. Kjo seancë do të zhvillohet pa praninë mediave.

 

Koha e diskukimeve do te jete ne total 120 minuta, prej te cilave 70 jane në dispozicion të mazhorancës dhe 50 minuta per pakicën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *