Ashtu si në çdo séance parlamentare, deputetët kanë “dhuruar sfilatë” para nisjes së Parlamentit.

Gratë deputete kanë “guxuar” me ngjyrat dhe detajet që bëjnë diferencën, e ndërsa burrat si gjithnjë me kostume. Ajo që ra në sy ishte deputetja më e moshuar e Kuvendit, 79-vjeçarja Luljeta Bozo e cila është shfaqur me bastun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *