Flokët rosé  – janë një hap larg karakterit më të njohur nga bota e Sailor Moon. Nga Kylie Jenner në Eve për të kaluar më tej tek Zayn Malik, këtu janë disa nga vipat  që e kanë provuar këtë ngjyrë flokësh dhe I shkon!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.