Raportuesi për Shqipërinë në Parlamentin Europian, Knut Fleckenstein ka zhvilluar këtë të martë një takim me ministrin në detyrë të Punëve të Jashtme, Gent Cakajn.

 

Takimin e njoftoi vetë Fleckenstein në Twitter, i cili ka theksuar se fokus i diskutimeve mes tyre ka qenë reforma në drejtësi dhe situata politike në Tiranë.

 

“Takimi i parë me ministrin e ri në detyrë për Evropën dhe Punëve të Jashtme të Shqipërisë @CakajGent sot. Kemi pasur një shkëmbim të mirë të pikëpamjeve mbi reformën e drejtësisë dhe situatën aktuale në #Tirana. @JHahnEU @EUinAlbania @LSorecaEU @Progressive”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *