Rrjeti social Facebook ka dyfishuar të ardhurat nga reklamat ndërsa aktualisht, vetëm për tre mujorin e parë të vitit 2017, ka arkëtuar 8.03 mld dollarë amerikanë.

 

Lajmi është bërë i ditur nga vetë rrjeti social, i cili ka publikuar raportin e të ardhurave për tre mujorin e parë financiar të 2017-ës.

 

Sipas këtij dokumenti të ardhurat u rritën me 49% në 8.03 miliard dollarë, ndërsa fitimi me 76% në 3.06 miliard dollarë. Askush nuk e priste një sukses të tillë të Facebook. 83% e të ardhurave totale të kompanisë kanë ardhur nga reklamat mobile.

 

Dhe kjo nuk është për tu çuditur sepse Facebook ka 1 miliard përdorues aktivë në ditë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *