Subscribe

Keto jane momentet kur nxënësit e nje klase te 12 tek gjimnazi “Partizani” i bëjnë dhuratën mësueses se tyre.

 

Mësuesit tregojnë se kjo dite është me e veçante dhe nuk ka rendësi dhurata qe behet.

 

Por teksa nxënësit me te rritur tregohen te rezervuar per dhuratat qe u kane bere mësuesit, te vegjlit janë me te sinqerte. Ata thonë se përveç luleve, mësuesve u bëjnë dhurata bizhuteri e leke.

 

Kjo është Lavdije Koci, mësuesja e kimisë ne gjimnazin “Partizani”. Ajo ka nxjerre 30 breza deri me sot. Me dashuri shikon kartolinat qe nxënësit i kane sjelle. Ajo tregon se si kane ndryshuar kohet, kur me pare dhuroheshin lule, ndërsa sot dhuratat jane nga me te shtrenjtat.

 

 

Dita e mësuesit eshte festuar ne te gjithë vendin, por atmosfera është ndjere me shume ne shkollat e kryeqytetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *