Gledis dhe Niko janë përfshirë në një diskutim gjatë javës, që ka vijuar edhe gjatë spektaklit.

Niko, duke pretenduar se Buçko ka bërë zhurmë gjatë natës në dhomën e gjumit, ndaj është “hakmarrë” duke qëndruar në hapësirën ku Gledis gatuan duke folur me kamerën.

Pjesë nga diskutimi:

Buçko: Ndoshta jam ndjerë në presion. Te gjithë kanë folur në dhomën e gjumit,ndërkohë që të tjerët flinin

Niko: Ishte e drejta e tij të fliste ku të donte siç edhe unë ti prishja emisionin. Buçko nuk është koherent. I kërkova ndjesë edhe pse jam më i madh se ky, ama Buçko nuk më kërkoi ndjesë. I prisha emisionin se salloni është i të gjithëve jo vetëm i Buçkos.

Buçko: Ndërkohë që isha duke bërë emisionin tim , erdhi dhe i tha Baby G ndërro kanal Besi: Buçko mos iu bëj të gatuash

Niko: Nuk është se po pret kush të gatuaj Buçko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *