Subscribe

Kjo e martë është dita më e shenjtë për besimtarët myslimanë, të cilët kremtojnë sot Kurban Bajramin.

Ceremonia e faljes së Kurban Bajramit në Vlorë nisi herët në mëngjes.

Dhjetëra besimtarë myslimanë falën namazin në sheshin para xhamisë së Plumbit.


Kreu i Myftinisë së rrethit Vlorë,Armand Asllani , në fjalën e tij theksoi dhe kërkoi më shumë dashuri e harmoni mes njerëzve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *