Facebook Messenger së fundmi do të vijë me një risi të re për të gjithë, përdoruesit e saj. Opsioni më i ri do të ndihmojë që të gjithë që të  kur zgjedhin të fshijnë mesazhet e tyre në grupe apo mesazhe.

 

“Hiq për të gjithë” do të jetë në dispozicion për 10 minuta pasi të keni dërguar një mesazh dhe do ta bëni atë në mënyrë që të jetë e padukshme për pjesëmarrësit e tjerë në bisedë.

 

Ndërsa për referencë, Google Gmail ofron një opsion të ngjashëm “unsend”, por vetëm për pak sekonda pas dërgimit të email-it.

 

“Remove for you”, është emri i opsionit të ri i cili pritet të krijohet për të ardhë në ndihmë të të gjithë përdoruesve të Facebook Messenger”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *