Facebook prej kohësh është një ndër rrjetet sociale më të përdorur. Kohët e fundit duket se po teston një tipar të ri që lejon përdoruesit të ndajnë ngjarjet në Facebook direkt në tregimet e tyre.

 

Fillimisht kjo është një risi që do të testohet në Shtetet e Bashkuara, Meksikë dhe Brazil, por mund të përfundojë edhe më gjerë.

 

Plani është që njerëzit t’i ndajnë ngjarjet që janë të interesuara drejtpërdrejt nga storia e tyre në Facebook.

 

Miqtë e tyre pastaj mund të klikoni në faqen e ngjarjes dhe tu tregojnë miqve të tyre nëse ata janë gjithashtu të interesuar të marrin pjesë. Kjo mund të jetë veçanërisht e dobishme për ngjarje të mëdha publike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *