Facebook një ndër rrjetet sociale më të përdorur duket se po punon për të ardhë me një risi të re për të gjithë përdoruesit.

 

Pamja e re e gjigantit mediatik dhe numri i përditësimeve të tjera erdhi si pjesë e përpjekjes së Facebook-ut për të treguar mbrojtjen e privatësisë dhe ofrimin e sigurisë, pavarësisht nga një sërë skandalesh të të dhënave.

 

Kompania gjithashtu po sjell përditësime të reja për Messenger dhe ËhatsApp, tha ajo. Ato përfshijnë biseda private që kompania thotë se nuk mund të dekodohen nga askush.

 

Ridizajnimi i Facebook do të ndihmojë që ajo të bëhet një mënyrë më e lehtë për të gjetur grupe dhe veçori të tjera të reja, tha kompania.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *