Shqipëria ka mësuar kundërshtaret e fazës eleminatore të euro 2020. Goglat e shortit te hedhur në Dublin e kanë dërguar ekipin kuqezi ne grupin H.

 

Në përgjithesi mund të konsiderohet një short i fortë pasi do të kemi si rival Francën kampione bote, Islanden pjesmarrëse së fundmi në botëror, dhe Turqinë që ka pretendime për të qënë në Europian.

 

Rivale më të dobët në leter janë Moldavia dhe Andora. Sfidat do të nisin në mars të vitit 2019 ndërsa kualifikohen vetëm dy vendet e para.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *