Subscribe

Që prej kësaj të hëne qendra tregtare e galerisë ETC dhe Concord Center kanë rifilluar aktivitetin e tyre normal.

Në ditët e para të rihapjes, qytetarët ju drejtuan qendrave për shërbime të ndryshme duke respektuar masat e higjienës dhe distancimit fizik.

Qendrat po përgatiten për rihapjen e bareve dhe restoranteve, të cilat do të vihen në shërbim të vizitorëve duke filluar nga java e ardhshme.

Sikurse prej 14 vitesh, galeria ETC do të vazhdojë të ofrojë një shumëllojshmëri shërbimesh dhe aktivitetesh për të gjithë klientët.

Leave a Reply

Your email address will not be published.