Mungesa e mjekeve është një prej shkaqeve qe peshëngritësit shqiptare shpesh rezultojnë se kane përdorur doping. Këtë e pohoi ne emisionin 7pa5 ne Vizion Plus medalisti i bronzte ne kampionatin botëror Erkand Qerimaj. Shpesh sipas tij është padija ajo qe çon ne gabime te tilla.

 

Numri tre ne bote ka treguar edhe se si ne SHBA mungesa e një mjeku ka bere qe te përjetonin momente frike me kampionin e europes Briken Calja.

 

Qerimaj shpreson se me zgjedhjen e presidentit te ri te federatës por edhe me mbështetjen e një ish-sportisti si kryeministri i vendit, peshëngritja te marre atë qe meriton qe vende edhe me te vogla se ne e kane zgjidhur.

 

Objektiv i Erkand Qerimajt është rikuperimi sa me i shpejte nga dëmtimi dhe pjesëmarrja e suksesshme ne lojërat mesdhetare ne Spanje ne qershor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *